El món està canviant, si, si, i la pandèmia encara ha fet que canviem més la forma de treball. Cada vegada són més les persones que aposten per fer-se freelance i comencen desenvolupant la seva feina des de casa. El teletreball també sembla que ha arribat per quedar-se i arran d’això ha fet que cada vegada més, molts autònoms o treballadors per compte aliena que treballen des de casa, optin per compartir espai de treball.

Quins avantatges ens aporta treballar a un espai de treball compartit o coworking?

Doncs són molts, però a CO-LAB destaquem principalment aquests 6:

  1. Networking: la primera i principal avantatge és la possibilitat de poder compartir experiències professionals amb altres persones. A un espai coworking pots trobar persones de diferents àmbits i professions que poden complementar el teu perfil professional, podeu compartir projectes o simplement experiències.
  2. Compartir recursos: poder compartir tant l’espai com altres recursos per desenvolupar la feina: impressora, wifi, llum, aigua… és la nova tendència en una societat que ha d’anar cap a la sostenibilitat.
  3. Imatge d’empresa:  disposar d’un lloc de treball físic o reunir-te amb els teus clients a una sala t’ajuda a donar una millor imatge d’empresa. Els coworking disposen de sala de reunions perquè puguis rebre visites dels teus clients o proveïdors.
  4.  Recepció de paqueteria: quan treballes des d’un espai compartit sempre hi ha algun company a l’oficina que pot recepcionar la correspondència o paqueteria quan tu no hi ets físicament a l’oficina o estàs reunit.
  5. Relacions socials: treballar sol des de casa a vegades es pot fer una mica costa amunt, el fet de compartir espai et permet tenir moments de desconnexió, compartir un cafè amb els companys  o simplement compartir vivències i fer noves amistats.
  6. Visibilitat: el fet de compartir espai de treball ens ajuda a més a compartir la visibilitat de la teva empresa, tant a la retolació exterior com als mitjans de comunicació digitals de l’espai de treball: web, xarxes socials, etc

Com a conclusió, junts sempre sumem! A CO-LAB trobaràs tots aquests avantatges i moltes més. Contacta amb nosaltres i t’ho explicarem amn més profunditat: hola@colabespai.com